ge mig ett B...

ge mig ett L ge mig ett O ge mig två G:n

vad blir det?
 
blogg

VAD SÄGER NI?

BLOGG

haha ja som sakt bloggen ja. En liten uppdatering kanske är på tiden.

grejen är att när jag bröjade med bloggen så skrev jag att jag inte skulle skriva "hej, imorse gick jag upp och borstade tänderna.." inlägg. så därför skriver jag bara när det hänt nåt intresant. Tyvärr består mitt liv just nu av skola, skola och mer skola och hur intressant är det på en skala?

menmen, vill ni ha ett inlägg ska ni få ett inlägg. Så dom senaste veckorna har jag pluggat, skrivit prov, väntat på att få tillbaka prov (vilket jag fortfarande inte fått och det har snart gått två månader morr) upptäckt twilight och robert pattinson:P haha jag vet att jag är liite seg men ändå.

Sen är det ju även en viss person som fyller 18 på långfredagen. Vet ni vem?;) Jag tror det blir en underbar dag med Malin och co. btw, hoppas alla som är bjudna kan komma:)

Kreta resan närmar sig också wiiiiie!!!! 17 maj.

Lite tråkigare saker är väl att jag har svenska B NP imorgon i 5 timmar. suck, och sen muntligt på fredag. Alltså mitt tal är lite av ett katastrof område just nu. men förhoppninsvis löser det sig. Det är ju bara fem minuter av mitt liv eller hur Maria?;)

Nu ska jag fortsätta att dö på talet och läsa igenom texterna en gpng till innan imorgon

pusshej alla

GE MIG PENGAR

Gud vad jag vill ha sommar och pengar! Detta är ivarjefall vad jag tänker bära under sommarveckorna.

RSS 2.0