Blogghets och "julia vill mörda lärare" depression

Jag är så over gymnasiet just nu. Låt mig bara få hoppa över ett och ett halvt år och ta studenten. Det är så j****a stressigt. Så fort jag är klar med nåt så är det nåt annat jag reda ligger en vecka efter med. Och det är ju inte som om nåt jag lyckas bli klar med duger heller, jag HATAR betygskriterier som ingen lärare kan förklara och som dom ändå inte bedömmer efter, vad är det för mening?

haha hej jag heter Julia och jag tar ut mina aggresioner på bloggen? Ja tack. Nej men suck åt alla aggrolärare!

För övrigt mår jag fint typ:P eller ja det är ju inte dirket som om det bara är skolan som stressar, jobbet och sång och maxat plus min oförmåga (haha är det ett ord?) att säga nej till människor. 

Nu ska jag bara gnälla lite över vintern också sen är jag klar, liksom jag vill ha vår och april! 10:de april speciellt;) jag orkar inte mer snö nu. behöver lite grönt och varmt och 18år!

som ett ljus i mörkret har Melanie visat mig underbara polaroid! we like!

aja nu ska jag plugga igen jejj! tack å hej

p.s. massa pussar till Sandra i Oslo och Melanie i Karlstad, SAKNAR ER! och det är bäst för er att ni är hemma i påsk!!!;)

"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig."

RSS 2.0